Зеленський назвав «знущальною» ситуацію із блокуванням кордону поляками: у Варшаві відповіли на слова президента

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що на тлі російської артилерії, яка не вщухає під Куп'янськом, новини про блокування кордону польськими протестувальниками виглядають знущально. Міністр розвитку Польщі Кшиштоф Гетьман відреагував на слова українського лідера.

Фермери Польщі блокують кордон з Україною

Фото – wpolityce.pl

Гетьман у відповідь на слова Зеленського заявив, що ситуація на кордоні України та Польщі не є нормальною та звичною, оскільки фермери повинні мати можливість нормально працювати, а не перекривати дороги, інформує «НБН» із посиланням на видання Rzeczpospolita.

Представник Варшави запевнив, що він розуміє емоції глави держави, на території країни якого йде війна. При цьому міністр вважає, що блокування кордону польськими протестувальниками не має нічого спільного із політикою.

За словами чиновника, український лідер не вперше робить різкі висловлювання, і він намагається зрозуміти президента, який перебуває під величезним тиском, хоч і не погоджується з його словами.

Гетьман переконаний, що з огляду на підтримку України Польщею з першого дня повномасштабного вторгнення РФ він радить Києву бути обережним у таких заявах і бути трохи чутливішим до проблем не лише польських фермерів.

Нагадаємо, ситуацію на кордоні з Польщею різко прокоментували у МЗС України.

Exit mobile version