РФ забрала одну бригаду з-під Авдіївки: у 3-й ОШБр розповіли, чи змінилася ситуація у районі міста

Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ Максим Жорін повідомив, що командування ЗС РФ перекинуло одну бригаду з-під Авдіївки Донецької області на інший напрямок. Проте зміни у ворожому угрупуванні не полегшили ситуацію у районі міста.

Авдіївка

Фото – rferl.org

Жорін розповів, що коли 3-я ОШБр вступила в бій в Авдіївці, там була величезна кількість підрозділів «другої армії світу», яких вистачило б на кілька міст. Наразі командування окупантів як мінімум одну бригаду з-під міста перекинуло на інший напрямок, що не надто полегшило ситуацію.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «24 канал».

За словами військового, армія Путіна має достатньо резервів для спроб просування. За добу ЗС РФ здатна на одну позицію привозити по 150-200 «визволителів». ЗСУ знищують їх, проте вже наступного дня ворог знову підвозить живу силу для штурмів.

Заступник командира 3-ї ОШБр додав, що російські загарбники не мають суттєвих успіхів під Авдіївкою, вони зазнають колосальних втрат, проте сили у ворога є досі.

Раніше представник Нацполіції Донецької області розповів, скільки цивільних залишилося в Авдіївці, яку окупували росіяни.

Exit mobile version