Аеродром «Балтимор», нафтобаза та комбінат: у РФ поскаржилися на чергову атаку БПЛА

У середу, 6 березня, у країні-агресорі поскаржилися на чергову атаку безпілотників, зокрема у Курській, Воронезькій та Бєлгородській областях. Під ударом був аеродром «другої армії світу» «Балтимор», нафтобаза та склад пально-мастильних матеріалів.

БПЛА

Фото – afp.com

Російський Telegram-канал Baza заявив, що у Воронезькій області дрон спробував атакувати аеродром ЗС РФ «Балтимор». Безпілотник збили засоби протиповітряної оборони за кілька кілометрів від військового об’єкта, інформує «НБН».

Повідомляється, що ще два БПЛА мали намір вдарити по нафтобазі в Аннінському муніципальному районі області, їх також ліквідувала ППО. Уламки одного дрона впали в резервуар, другий безпілотник впав на території підприємства.

У Желєзногорську Курської області БПЛА влучив у резервуар із паливом Михайлівського гірничо-збагачувального комбінату. Внаслідок удару на підприємстві спалахнула пожежа, відповідні кадри показали у Мережі.

Фото – t.me/bazabazon
Фото – t.me/ENews112

Також на атаку безпілотників поскаржилися у Бєлгородській області, протиповітряна оборона збила дрон у районі села Ближнє. Вчора, 5 березня, у регіоні БПЛА вдарили по нафтобазі.

Exit mobile version