Розвідка Литви назвала чотири області України, які окупанти намагатимуться захопити повністю

Розвідка Литви повідомляє, що, незважаючи на великі втрати в Україні, «друга армія світу» відновилася і збільшила свою чисельність. ЗС РФ намагатимуться захопити повністю чотири області.

Російський окупант

Фото – ria.ru

У звіті Інституту вивчення війни цитують дані розвідки Литви щодо бойових дій в Україні. У спецслужбі вважають, що армія Путіна може підтримувати нинішній темп війни та поступово нарощувати свій потенціал, інформує «НБН».

У ISW, посилаючись на оцінки литовської розвідки, пишуть, що РФ збільшила чисельність особового складу «другої армії світу», при цьому вона, як і раніше, надає пріоритет не якості військ, а кількості живої сили та бойових машин.

Аналітики зазначають, що Кремль навряд чи відмовиться від своїх оперативних цілей щодо України у довгостроковій перспективі. Москва так само хоче знищити державність, суверенітет сусідньої країни, знищити її військовий потенціал і змусити до нейтрального статусу.

У розвідці Литви прогнозують, що окупанти продовжать спроби повного захоплення Запоріжжя, Херсонщини, Донеччини та Луганщини.

Раніше литовські спецслужби розповіли, скільки років держава-терорист зможе воювати проти України із нинішньою інтенсивністю і що забезпечує загарбникам таку здатність.

Exit mobile version