В ОК «Південь» висловилися щодо втрат окупантів під час штурмів плацдарму ЗСУ у Кринках

Начальниця пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк розповіла про ситуацію в Кринках на лівому березі Херсонської області, висловившись щодо втрат ЗС РФ під час штурмів плацдарму Сил оборони.

Втрати окупантів на війні в Україні

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Речниця оперативного командування «Південь» повідомила, що ситуація у селі Кринки на лівобережжі Херсонщини залишається стабільно напруженою, російські загарбники посилено атакують плацдарм Сил оборони, інформує «НБН» із посиланням на «24 канал».

За словами Гуменюк, ворог активно шукає резерви, додаткові сили, проводить ротації для формування штурмових підрозділів. Протягом вівторка, 19 березня, ЗС РФ намагалися атакувати плацдарм ЗСУ, проте безрезультатно.

Глава пресцентру зазначила, що на цій ділянці фронту «друга армія світу» зазвичай залишає 70% бойових та санітарних втрат. Щодобово у загарбників 50-70 бійців стають «вантажем 300».

Речниця ОК «Південь» додала, що путінські війська також втрачають засоби вогневого ураження, наприклад, міномети, з якими окупанти підкрадаються до захисників.

Раніше Гуменюк пояснила перерву загарбників у нанесенні масованих ракетних ударів по нашій країні.

Exit mobile version