Не могли дати ворогові такий шанс – у ЗСУ пояснили ракетний удар по ВДК «Костянтин Ольшанський»

Речник Української добровольчої армії «Південь» Сергій Братчук прокоментував ракетну атаку Сил оборони на великий десантний корабель «Костянтин Ольшанський», вкрадений росіянами десять років тому в Криму.

ВДК «Костянтин Ольшанський»

Фото – krymr.com

Братчук в ефірі телеканалу «Ми – Україна» розповів, що росіяни намагалися розібрати на частини ВДК «Костянтин Ольшанський», захоплений у ході окупації Кримського півострова у 2014 році, інформує «НБН».

Після того, як Збройні сили України «відмінусували» великі десантні кораблі Чорноморського флоту РФ, «визволителі» згадали про це судно і вирішили зайнятися його відновленням.

Представник Української добровольчої армії «Південь» заявив, що захисники не могли дати ворогові такий шанс, щоб наш десантний великий корабель працював на війська Російської Федерації. Тому завчасно Сили оборони України ухвалили рішення щодо завдання ракетного удару по ВДК «Костянтин Ольшанський».

Раніше речник Військово-морських сил України Дмитро Плетенчук розповів, які ракети використовували захисники для атаки на цей корабель.

Exit mobile version