Окупанти знову «загубили» авіабомби в Бєлгородській області: росЗМІ повідомили подробиці інцидентів

У Бєлгородській області літаки «другої армії світу» скинули чергові авіаційні бомби. Російські ЗМІ повідомили подробиці інцидентів у прикордонному регіоні країни-агресора.

ФАБ-250

Фото – t.me/s/aviahub34

Telegram-канал ASTRA російських незалежних журналістів розповів про чергові «загублені» авіаційні бомби путінських окупаційних сил на території Бєлгородської області, інформує «НБН».

Повідомляється, що за один день, 28 березня, у прикордонному регіоні країни-агресора виявили дві фугасні авіабомби. У четвер вранці ФАБ-250 знайшли у районі села Безімено. Щоб вилучити боєприпас, росіянам довелося евакуювати із населеного пункту 140 жителів.

Таку ж авіаційну бомбу виявили у селі Нечаївка, цього разу місцеве населення не евакуювали. Знайдений у населеному пункті ФАБ росіяни планують знищити сьогодні.

Журналісти додали, що за останній тиждень авіація «другої армії світу» «загубила» на території Бєлгородської області 11 фугасних бомб.

Нагадаємо, що російські пропагандисти пояснили жителям Бєлгородської області, чому їх не може захистити хвалена протиповітряна оборона держави-терориста.

Exit mobile version