У Буданова розповіли, на скільки великих атак найближчими тижнями у окупантів вистачить ракет

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Черняк повідомив, на скільки масштабних ударів по нашій країні найближчим часом у «другої армії світу» вистачить ракет.

Ракета "Іскандер-К"

Фото – rbc.ru

Представник військової розвідки у коментарі британському виданню Financial Times розповів, що війська Російської Федерації під час масштабних обстрілів енергетичних об’єктів нашої країни використали ракети, які були виготовлені нещодавно, інформує «НБН».

За словами Черняка, напад на енергетичну систему України очікувався на початку зими, проте зараз стало відомо, що путінські окупаційні сили для нещодавніх ударів використовували ракети, які російський ВПК випустив останнім часом.

Він зазначив, що за оцінками ГУР МОУ, «друга армія світу» має достатньо такої зброї для здійснення однієї-двох масштабних атак у найближчі тижні. Водночас ЗС РФ використовують у великих кількостях більш дешевий спосіб для обстрілів енергооб’єктів – безпілотники.

Раніше британське видання розповіло про нову тактику атак російських загарбників на українську енергосистему, повідомивши про масштаби збитків, які зазнала країна через ці обстріли.

Exit mobile version