У Шойгу масштабну атаку на Україну назвали «відповіддю» на обстріли російських НПЗ

У Міністерстві оборони країни-агресора прокоментували нічну атаку на Україну. У Шойгу заявили, що удари по енергетичних об'єктах на території сусідньої держави – «відповідь» на обстріли НПЗ у Росії.

Міноборони РФ

Фото – ria.ru

У пресслужбі оборонного відомства Російської Федерації зізналися, що «друга армія світу» направила свій удар на український паливно-енергетичний комплекс, інформує «НБН».

У Шойгу повідомили, що масовані обстріли критичної інфраструктури в сусідній країні – це «відповідь» на «спроби київського режиму» завдати шкоди енергетиці та нафтогазовій галузі держави-терориста.

У МО РФ заявили, що путінські окупаційні сили «уразили всі об’єкти» і «досягли цілей удару». За версією відомства, внаслідок нічної атаки на Україну порушено роботу її підприємств ВПК, зірвано перекидання резервів на фронт та утруднено постачання палива підрозділам та військовим частинам Сил оборони.

Зазначимо, що деталі масштабного обстрілу України повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш. Він розповів, які засоби ураження під час нічної атаки на нашу країну використовувала «друга армія світу».

Exit mobile version