У Сумах окупанти вдарили КАБами по енергооб’єкту – ОВА

У четвер, 11 квітня, російські окупаційні сили атакували Суми керованими авіаційними бомбами. В обласній військовій адміністрації повідомили, по якому енергооб'єкту було завдано удару і що відомо про наслідки обстрілу.

Суми

Фото – wikimapia.org

Близько 16:10 у Сумах було оголошено повітряну тривогу – Повітряні сили ЗСУ повідомляли про активність бойових літаків військ РФ на північному сході, попередивши жителів області про загрозу застосування окупантами авіаційних засобів ураження. За десять хвилин у місті пролунав вибух, інформує «НБН».

У пресслужбі обласної військової адміністрації заявили, що російські загарбницькі війська атакували Суми КАБами. Під ударом авіації армії Путіна опинилася місцева теплова електростанція.

У відомстві повідомили, що на місці обстрілу працюють усі необхідні служби, наслідки ворожої атаки уточнюються. За попередньою інформацією, удар по ТЕЦ обійшовся без потерпілих.

Нагадаємо, вночі російські загарбники здійснили масовану атаку на Україну ракетами та дронами-камікадзе «Шахед». Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш розповів подробиці масштабного обстрілу.

Exit mobile version