У 3-й ОШБр різко відповіли на заклик Макрона до олімпійського перемир’я

Глава Франції Еммануель Макрон сподівається домовитися про припинення вогню в Україні та Газі на час літніх Олімпійських ігор. Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін прокоментував заклик президента.

Еммануель Макрон

Фото – reuters.com

Заступник командира 3-ї ОШБр у своєму Telegram-каналі прокоментував намір французького лідера досягти перемир’я в Україні на час проведення літньої Олімпіади, інформує «НБН».

За словами військовослужбовця, для будь-якого із союзників нашої країни існує єдиний варіант посприяти поверненню миру в Україну – передати Києву комплекси протиповітряної оборони, техніку, а можливо, і відправити свій військовий контингент.

Жорін вважає, що черговий заклик щодо припинення вогню на певний період – це вже навіть не смішно. Він припустив, що, мабуть, західним країнам хочеться отримати сотий урок про те, що РФ демонстративно порушує всі обіцянки, принижуючи тих, хто в неї повірив.

Зазначимо, що в інтерв’ю ЗМІ Макрон повідомив, що він хоче домовитися про припинення вогню в Україні та Газі на час літньої Олімпіади. Глава Франції розраховує, що партнери Парижа та лідер КНР допоможуть йому реалізувати цю ініціативу.

Раніше кремлівський диктатор Володимир Путін цинічно прокоментував заклик Макрона до олімпійського перемир’я.

Exit mobile version