У Нацгвардії заявили про перекидання резервів РФ для наступу на Часів Яр

Речник Національної гвардії України Руслан Музичук повідомив, що РФ забирає резерви з Лиманського напрямку та перекидає їх в Донецьку область для посилення наступу окупантів на Часів Яр.

Російські окупанти

Фото – ria.ru

В ефірі телеканалу «Еспресо» військовослужбовець повідомив, що ситуація в районі Часового Яру динамічна, ЗСУ постійно працюють для утримання всіх ділянок та запобігання удару ворога з флангів, інформує «НБН».

За словами представника Нацгвардії, росіяни забирають резерви з Лиманського напрямку і перекидають в цю зону, щоб просунутися далі по лінії фронту та посилити наступ на Часів Яр. При цьому захисники перебувають у вигіднішій позиції.

Музичук зазначив, що в районі цього міста «друга армія світу» всіма силами намагатиметься здобути хоч якусь перемогу, адже армії Путіна дуже важливо захопити Часів Яр.

Зазначимо, що раніше головком ЗСУ Олександр Сирський повідомляв, що російські війська отримали наказ окупувати Часів Яр до 9 травня. Аналітики ISW вважають, що «друга армія світу» може захопити це місто швидше, ніж Бахмут та Авдіївку.

Exit mobile version