Дрони СБУ влаштували «бавовну» на нафтобазах у Смоленській області – ЗМІ

У ніч на середу, 24 квітня, дві нафтобази в Смоленській області країни-агресора зазнали атаки безпілотників. ЗМІ заявили, що за дроновим ударом по російських підприємствах стоїть СБУ.

Удар БПЛА по Смоленському НПЗ 24 квітня

Фото - t.me/astrapress

Видання «РБК-Україна», посилаючись на власні джерела, повідомило, що «бавовну» на двох нафтобазах у Смоленській області РФ влаштували безпілотники Служби безпеки України, інформує «НБН».

За словами співрозмовника журналістів, цієї ночі дрони вдарили по базах «Роснефти», на яких перекачуються та зберігаються паливно-мастильні матеріали. Підприємства розташовані у місті Ярцево та селі Раздорово Смоленської області.

ЗМІ пише, що на цих базах росіяни зберігали 26 000 кубометрів палива. Після «бавовни» на підприємствах спалахнула пожежа, персонал евакуювали.

Джерело додало, що СБУ продовжить знищення об’єктів у РФ, які забезпечують паливом російські окупаційні сили, які воюють на території нашої країни.

Нагадаємо, що у Росії поскаржилися на нічну атаку безпілотників. Внаслідок удару БПЛА «бавовна» була не лише у Смоленській області, також горіла нафтобаза у Воронезькій області. Відповідні кадри опублікували у Мережі.

Exit mobile version