У міськраді Маріуполя повідомили подробиці нічної серії вибухів

У ніч на середу, 24 квітня, жителі тимчасово захопленого Маріуполя повідомили про серію вибухів. У міській раді розповіли подробиці «бавовни», заявивши про можливий удар по базах «другої армії світу».

Окупований Маріуполь

Фото – vedomosti.ru

Міська рада Маріуполя повідомила, що близько 01:00 у населеному пункті пролунали щонайменше десять вибухів. Російські пабліки стверджують, що «хлопки» прогриміли на околицях міста, інформує «НБН».

У відомстві припускають, що на околицях Маріуполя вночі завдавалися удари по військових базах путінських окупаційних сил. Місцеві інформаційні ресурси заявляють про ліквідацію повітряних цілей протиповітряною обороною РФ.

У міськраді зазначають, що поки що немає даних щодо влучання в якісь об’єкти «другої армії світу» на території Маріуполя.

Раніше нічну серію вибухів у місті прокоментував радник маріупольського мера Петро Андрющенко. За словами чиновника, найвірогіднішою версією звуків «бавовни» є прильоти, проте він припустив, що місцеві жителі могли почути пуски з кораблів в Азовському морі.

Раніше об’єкти ЗС РФ у Маріуполі опинилися під ударом 22 квітня. Радник міського голови повідомляв про прильоти по казармах російських «визволителів».

Exit mobile version