У Буданова пояснили масове дезертирство найманців із Непалу в армії Путіна

У Головному управлінні розвідки МО України повідомили, що найманці з Непалу у ЗС РФ масово дезертирують. У Буданова пояснили, чому іноземні громадяни не хочуть воювати у лавах російських загарбників.

Російський окупант

Фото – rueconomics.ru

У пресслужбі ГУР МОУ заявили, що найманці з Непалу, закріплені за в/ч 29328 армії країни-агресора, почали масово самовільно залишати місце військової служби, інформує «НБН».

Повідомляється, що причинами дезертирства непальців є величезні втрати путінських військ через «м’ясні штурми», жорстоке ставлення польових командирів, позасудові страти за відмову виконувати накази, а також відсутність обіцяних виплат за участь у бойових діях.

Групи російських окупантів активно розшукують утікачів у тимчасово захоплених населених пунктах, зокрема, на Луганщині. Проте спроби «визволителів» повернути непальських найманців у свої лави не дають результату.

Керівництву військової частини доводиться пояснювати у рапортах самовільне залишення місця служби іноземними громадянами. У доповідях командування вказує абсурдну причину дезертирства непальців – найманці нібито їдуть на батьківщину, де їх можуть притягнути до відповідальності, через землетрус.

У Буданова зазначають, що бажання непальців заробити на війні проти України «легкі» гроші стало для них пасткою без безпечного виходу.

Раніше в ГУР МОУ назвали кількість дезертирів у путінських загарбницьких військах.

Exit mobile version