ЗСУ ліквідували підполковника ЗС РФ, який керував атаками С-400 із Криму

Сили оборони України ліквідували підполковника «другої армії світу» Володимира Спірідонова, який відповідав за ЗРК С-400 у Криму, ударом по тимчасово захопленому півострову.

Підполковник ЗС РФ

Фото – mk.ru

OSINT-дослідник Necro Mancer на своїй сторінці в соцмережі Х опублікував скріншот некрологу в одному із пабліків російського міста Сєвєродвінськ Архангельської області, інформує «НБН».

У публікації сказано, що 51-річний підполковник ЗС РФ загинув 30 квітня «під час виконання військового обов’язку» у ході так званої «спецоперації». Повідомляється, що воєначальника путінської армії поховають у рідному Сєвєродвінську 10 травня.

Спірідонов, якого, судячи з усього, Сили оборони України ліквідували на території Криму, служив у 1528-му зенітному полку. Цей підрозділ займається обслуговуванням ЗРК С-400, якими путінські окупаційні війська завдають ударів по нашій країні.

Нагадаємо, ЗСУ ракетним ударом по штабу «другої армії світу» у тимчасово захопленому Луганську 13 квітня ліквідували командира 59-ї гвардійської бригади ЗС РФ.

Exit mobile version