У Буданова підрахували суму збитків для флоту РФ, завданих морськими дронами Magura V5

Речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов назвав суму збитків, завданих флоту «другої армії світу» ударами морських дронів Magura V5.

Андрій Юсов

Фото – armyinform.com.ua

Прессекретар в ефірі національного телемарафону розповів, що українська розвідка за допомогою морських безпілотників Magura V5 змогли знищити та пошкодити велику кількість кораблів путінських окупаційних військ у Чорному морі, інформує «НБН».

За словами представника ГУР МОУ, за попередніми даними, збитки для флоту «другої армії світу» внаслідок ударів спецназівців морськими дронами становлять близько 500 мільйонів доларів.

Речник військової розвідки наголосив, що виробники Magura V5 створили унікальні апарати для ураження флоту ВМС РФ та живої сили загарбницьких військ.

Він додав, що секрет успішної ліквідації ворожих кораблів – поєднання відмінної роботи творців дронів та вмілі дії ГУР МОУ, зокрема спецназівців Group 13.

Нагадаємо, в ніч на 6 травня спецпідрозділ розвідки Group 13 вдарив дроном Magura V5 по швидкісному катеру ЗС РФ у тимчасово захопленому Криму. У Буданова показали кадри ураження судна «визволителів».

Exit mobile version