На Луганщині поблизу лінії фронту окупанти відключили мобільний зв’язок і встановлюють таксофони – ОВА

Голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор розповів, що загарбники у населених пунктах регіону біля лінії фронту відключили мобільний зв'язок, пропонуючи місцевим жителям «альтернативу» – таксофони.

Російські окупанти

Фото – ria.ru

Керівник Луганської ОВА у своєму Telegram-каналі розповів, що в області поблизу лінії фронту у населених пунктах, які російські окупаційні сили захопили у 2022 році, загарбники давно відключили мобільний зв’язок, інформує «НБН».

За словами чиновника, при цьому «визволителі» пропонують місцевому населенню «альтернативний» спосіб зв’язку – встановлюють на вулицях міст та сіл таксофони. Проте жителі можуть зателефонувати лише в межах одного населеного пункту та спробувати викликати екстрені служби.

Лисогор уточнив, що відповідальне за встановлення таких апаратів так зване «Мінцифри Луганської народної республіки». 27 таксофонів вже запрацювали на території Лисичанська, Кремінної, Сєвєродонецька та селища Сиротине.

Нагадаємо, 13 травня військовий об’єкт «другої армії світу» у місті Сорокино на Луганщині відвідала «бавовна». У Мережі повідомили про ракетний удар по великому складу боєприпасів російських загарбників у населеному пункті, опублікувавши відповідні кадри.

Exit mobile version