Удар по Луганську 27 травня ліквідував понад 25 спецназівців РФ – росЗМІ

У понеділок ввечері, 27 травня, було завдано удару по тимчасово захопленому Луганську. Російські ЗМІ повідомили про втрати «другої армії світу» внаслідок ракетної атаки на базу спецназу Генштабу ЗС РФ у місті.

Втрати окупантів

Фото – apnews.com

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерела в Генеральному штабі ЗС РФ, заявив, що 27 травня у Луганську опинилась під ударом замаскована база російських спецназівців, інформує «НБН».

Повідомляється, що об’єкт «другої армії світу», на якому окупантів готували до відправлення на один із гарячих напрямків фронту, був атакований балістичними ракетами ATACMS. Удар «відмінусував» 26 спецназівців, понад 20 загарбників отримали поранення. Також армія Путіна втратила 4 одиниці техніки.

Джерело в Генштабі ЗС РФ поскаржилося на те, що обстріл, ймовірно, був здійснений за наведенням місцевих жителів або російських військових.

Ще один співрозмовник розповів, що ракети також вдарили по базі ремонту та зберігання бойової техніки окупантів, проте цю інформацію інші джерела не підтвердили.

Нагадаємо, 20 травня ЗСУ вдарили по офіцерському складу армії Путіна у передмісті Луганська. Начальник ОВА Артем Лисогор повідомив деталі атаки.

Exit mobile version