У Буданова прокоментували інформацію росЗМІ щодо використання Путіним бронежилета

Російські ЗМІ заявили, що кремлівський диктатор Володимир Путін з минулого року вдягає на публічні заходи, які відбуваються не в закритих приміщеннях, бронежилет. У Буданова прокоментували відповідну інформацію.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Речник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов у коментарі інформаційному агентству АрміяInform висловився про повідомлення у російських ЗМІ щодо використання главою Кремля бронежилета на публічних заходах, пише «НБН».

За словами представника ГУР МОУ, людина, схожа на Путіна, регулярно використовує засіб індивідуального захисту від впливу вогнепальної та холодної зброї, принаймні останні п’ять років.

Зазначимо, що у вівторок, 4 червня, російські ЗМІ розтиражували інформацію про те, що з минулого року глава Кремля для публічних виступів не в закритих приміщеннях одягає бронежилет. Індивідуальний засіб захисту Путін почав використовувати за наполяганням ФСБ та Служби безпеки президента.

Раніше у Буданова заявляли, що українській розвідці відомо про бункери російського лідера, розповівши про таємні укриття диктатора.

Exit mobile version