Дрони ГУР атакували нафтобазу в Бєлгородській області, горів один із резервуарів – ЗМІ

У ніч на четвер, 6 червня, у Бєлгородській області було завдано удару по нафтобазі, на підприємстві загорівся один із резервуарів. ЗМІ повідомляють, що за атакою на об'єкт стоїть Головне управління розвідки Міноборони України.

Пожежа на нафтобазі у РФ

Фото – planeta.press

Глава регіону В’ячеслав Гладков заявив, що вночі Бєлгородська область зазнала атаки безпілотників, зокрема під ударом БПЛА опинилася нафтобаза у Старооскольському міському окрузі.

Путінський чиновник розповів, що внаслідок обстрілу спалахнув один із резервуарів на підприємстві. Також вибухова хвиля вибила вікна у будівлі охорони, інформує «НБН».

Губернатор повідомив, що пожежники оперативно ліквідували займання. Він стверджує, що дроновий удар обійшовся без постраждалих.

Видання «РБК-Україна», посилаючись на джерело в Силах оборони, заявило, що за атакою безпілотників на Бєлгородську область стоїть ГУР МОУ. За словами співрозмовника журналістів, удар БПЛА по нафтобазі у Бєлгородській області – планова робота української військової розвідки.

Також у РФ поскаржилися, що вночі дрони вдарили по Новошахтинському НПЗ у Ростовській області. У Мережі пишуть, що на підприємстві прогриміли кілька вибухів, піднявся «стовп вогню» і почалася пожежа. Займання на об’єкті змогли загасити лише вранці.

Зазначимо, у Буданова повідомили, що вночі спецпідрозділи ГУР МОУ в Криму «відмінусували» ще одне судно російських окупантів.

Exit mobile version