Вночі дрони вдарили по електропідстанції в РФ, яка забезпечує Крим – росЗМІ

У ніч на п'ятницю, 7 червня, у Краснодарському краї країни-агресора дрони атакували електропідстанцію. Російські ЗМІ повідомили подробиці удару безпілотників по енергетичному об'єкту, який забезпечував тимчасово захоплений Кримський півострів.

Електропідстанція у Краснодарському краї

Фото – kuban.rbc.ru

Російський Telegram-канал ASTRA, посилаючись на джерела, заявив, що вночі під ударом БПЛА опинилася електропідстанція у хуторі Білий у Темрюкському районі Краснодарського краю, інформує «НБН».

Повідомляється, що цей енергетичний об’єкт входить до складу «енергомосту» на тимчасово захоплений Крим. Внаслідок нічної атаки безпілотників на території електропідстанції у російському регіоні було пошкоджено трансформатор, а також спалахнула невелика пожежа.

Також Telegram-канал заявляв про пошкодження двох радіолокаційних станцій «другої армії світу» у Криму внаслідок нічного удару БПЛА. У МО РФ стверджують, що російська ППО збила над півостровом 11 дронів.

Зазначимо, що сьогодні було неспокійно й у тимчасово захопленому Луганську – окупанти поскаржилися на удари ракет ATACMS. Начальник ОВА Артем Лисогор розповів, біля яких об’єктів у місті прогриміли вибухи.

Exit mobile version