У Буданова розповіли про ступінь пошкоджень винищувачів Су-57 на аеродромі «Ахтубінськ»

Речник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов підтвердив ураження Су-57 ВКС Росії на аеродромі «Ахтубінськ» та розповів про ступінь пошкоджень винищувачів окупантів.

Російський винищувач Су-57

Фото – wikipedia.org

Представник військової розвідки в ефірі національного телемарафону підтвердив ураження винищувачів Су-57 на авіабазі «Ахтубінськ» в Астраханській області країни-агресора 8 червня, інформує «НБН».

Юсов нагадав, що ці «наднові» бойові літаки «другої армії світу» були уражені вперше. За його словами, ця авіація є гордістю Повітряно-космічних сил держави-терориста.

Речник ГУР МОУ уточнив, що внаслідок атаки на авіабазу «Ахтубінськ» один Су-57 отримав значні пошкодження, другий винищувач більш легкі, тому, ймовірно, російські загарбники зможуть його відремонтувати набагато швидше.

Раніше Юсов повідомляв, що ураження цих літаків розлютило главу Кремля Володимира Путіна, адже загарбники намагалися сховати їх, проте не вберегли від удару.

Нагадаємо, у Повітряних силах ЗСУ вказали на нюанс із використанням винищувача Су-57 «другою армією світу» у війні проти України.

Exit mobile version