У ЗСУ назвали умову для перелому у війні, вказавши на проблему з мобілізованими

Військовослужбовець ЗСУ Олександр Матяш вважає, що перелом у війні з Російською федерацією настане тоді, коли у Сил оборони України буде достатня кількість людей, готових воювати. Також він розповів про проблему із мобілізованими.

ЗСУ

Фото – zsu.gov.ua

Матяш пояснив, що умовою для перелому у війні є здобуття певних переваг ЗСУ. Наразі Сили оборони України отримали у достатній кількості західну зброю – це плюс для захисників, проте армія потребує людського ресурсу, інформує «НБН» із посиланням на «Апостроф».

На думку військовослужбовця, коли у ЗСУ буде достатньо гарно мотивованих бійців, Україна зможе переламати ситуацію на фронті. Зараз мотивованих людей менше, ніж було на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів до нашої країни.

Військовий пояснив, що люди не мотивовані йти на фронт тому, що вони живуть своїм життям і їм здається, що війна десь там, не в їхній країні. Крім того, з ними ніхто не веде жодного діалогу до початку мобілізації про те, що саме вони потрібні в Силах оборони України.

Нагадаємо, представник 26-ї артбригади ЗСУ розповів, із чим пов’язані високі показники знищення артилерії «другої армії світу» на фронті.

Exit mobile version