Євлаш прокоментував російські вкиди щодо знищення літаків Сил оборони України

Речник Повітряних сил України Ілля Євлаш прокоментував вкиди російських пропагандистів щодо знищення окупантами літаків ЗСУ на одному з аеродромів. Майор пояснив, що ворог намагається здійснювати психологічний вплив на населення нашої країни.

Модернізований літак L-39M1 ЗСУ

Фото – dumskaya.net

Євлаш в ефірі національного телемарафону відреагував на вкиди країни-агресора щодо знищення російськими загарбниками літаків Сил оборони України на одному з аеродромів, повідомляє «НБН».

За словами представника ПС ЗСУ, в інформаційному просторі почали з’являтися відеоматеріали та відеокоментарі про те, що наші збройні сили нібито втрачають свої літаки.

Як пояснив майор, Україна не може повідомляти про влучання «другої армії світу», як по авіації, так і по макету літака, щоб не підігравати російським окупантам.

Речник Повітряних сил ЗСУ нагадав, що країна-агресор намагається здійснювати психологічний вплив на українців, використовуючи подібні вкиди, тож громадянам потрібно довіряти інформації лише з офіційних джерел. Він запевнив, що Сили оборони роблять все для збереження авіації та життів людей, зокрема для цього вони вводять в оману окупантів за допомогою маневрування та переміщення.

Нагадаємо, Євлаш повідомив, які об’єкти в Україні були цілями ЗС РФ під час нічної атаки 14 червня.

Exit mobile version