У Маріуполі окупанти облаштували велику базу, прикривши її «живим щитом»

У Маріупольській міській раді повідомили, що російські окупанти у тимчасово захопленому населеному пункті облаштували велику базу. «Визволителі» розмістили військовий об'єкт так, щоб він був прикритий «живим щитом».

Окупований Маріуполь

Фото – ria.ru

У міській раді розповіли, що у тимчасово захопленому Маріуполі партизани виявили базу «другої армії світу» біля житлової забудови, росіяни продовжують порушувати закони та звичаї ведення бойових дій, інформує «НБН» із посиланням на Telegram-канал відомства.

За даними підпілля, «визволителі» облаштували велику логістичну базу на вулиці Таганрозька, 60. Об’єкт путінських окупаційних сил знаходиться біля житлових будинків маріупольців, таким чином російські загарбники використовують місцеве населення як «живий щит».

У міськраді уточнили, що територія цієї логістичної бази у тимчасово окупованому Маріуполі є системною транзитною зупинкою військових вантажівок ЗС РФ, в основному на шляху Бердянськ-Новоазовськ.

Фото – t.me/mariupolrada
Фото – t.me/mariupolrada
Фото – t.me/mariupolrada

Зазначимо, що минулого тижня радник маріупольського мера Петро Андрющенко повідомив про дивні переміщення російських загарбників у місті. За словами чиновника, відповідна активність окупантів свідчить про те, що ворог до чогось готується у Донецькій області.

Exit mobile version