У Первомайську на Луганщині пролунав вибух, окупаційний «глава» міста поскаржився на прильоти

У тимчасово захопленому Первомайську Луганської області у середу, 19 червня, пролунав вибух. Окупаційний «глава» міста Сергій Колягін поскаржився на атаку безпілотників.

Окупований Первомайськ

Фото – rbc.ru

О 13:15 «глава» Первомайська у своєму Telegram-каналі повідомив про прильоти в місті. Пізніше окупаційний «чиновник» поскаржився на українські «підлі та нелюдські атаки на мирні населені пункти», пише «НБН».

За словами Колягіна, по центру Первомайська було завдано удару за допомогою безпілотників. «Глава» міста зазначив, що профільні служби збирають дані про наслідки обстрілу.

За попередньою інформацією, внаслідок атаки БПЛА постраждало скління адміністративних установ, установ культури та освіти, а також житлових багатоповерхівок. Він додав, що дроновий удар нібито обійшовся без жертв та постраждалих.

Зазначимо, що місцеві Telegram-канали поширили кадри диму у центрі Первомайська після вибуху. Перед прильотом «влада» заявляла про ракетний обстріл.

Фото – t.me/pervomaysknews
Фото – t.me/pervomaysknews

Як повідомлялося, радник міського голови Петро Андрющенко пояснив збільшення кількості інженерної техніки загарбників у Маріуполі.

Exit mobile version