Аналітик DeepState розповів, як Сили оборони «множать на нуль» техніку окупантів у районі кордону

Співзасновник та аналітик DeepState Роман Погорілий розповів, що через активізацію дій на північних кордонах Харківщини та в районі Сумщини «друга армія світу» зазнає втрат, оскільки Сили оборони «множать на нуль» її техніку під час переміщень.

Знищений танк ЗС РФ

Фото – zsu.gov.ua

В ефірі «Громадське радіо» Погорілий повідомив, що окупанти активізувалися поблизу кордонів Харківщини та Сумщини, залучаючи нові ресурси, інформує «НБН».

За словами аналітика, Сили оборони України, щойно бачать переміщення техніки путінських військ уздовж кордону, одразу ж «множать її на нуль». Для знищення ресурсів російських загарбників ЗСУ в основному застосовують FPV-дрони.

Співзасновник DeepState підтвердив, що окупанти «вигрібають» техніку з військових баз по всій території країни-агресора. Зокрема, стало відомо, що бази ЗС РФ біля кордонів Фінляндії стоять практично порожні.

Експерт зазначив, що через великі втрати росіяни залучають багато старої техніки, яку вони переобладнали, тому армії Путіна вдається брати кількістю. По можливості «визволителі» забирають підбиті машини з поля бою та ремонтують їх.

Нагадаємо, колишній командир роти «Айдара» розповів про проблему із ППО російських окупаційних сил.

Exit mobile version