Речник ДПСУ відповів, чи накопичила РФ достатньо сил для наступу на Сумську область

Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко повідомив, чи накопичила Російська Федерація достатньо сил та засобів для наступу на Сумську область та просування у регіоні.

Андрій Демченко

Фото – ukrinform.ua

Представник ДПСУ в ефірі національного телемарафону заявив, що «друга армія світу» на сьогодні не має достатньої кількості сил і засобів для наступу та просування на Сумському напрямку. При цьому загроза для регіону з боку країни-агресора все ж таки зберігається, інформує «НБН».

За словами Демченка, важливо усвідомлювати потенційну небезпеку наступу путінських окупаційних військ. На прикладі Харківщини, загарбники будь-якої миті можуть розпочати бойові дії в Сумській області, щоб розтягнути сили ЗСУ.

Речник Держприкордонслужби зазначив, що РФ не накопичила достатньо сил для вторгнення на територію Сумщини, проте захисники усвідомлюють всю небезпеку та готуються до будь-якого розвитку подій.

Нагадаємо, Демченко прокоментував Держприкордонкомітет Білорусі щодо збільшення чисельності підрозділів Сил оборони України на кордоні.

Exit mobile version