Буданов розповів, чим Україна відповідає на значну перевагу ЗС РФ у живій силі

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів, чим Україна відповідає на значну перевагу військ держави-терориста у живій силі. Генерал пояснив, що матиме важливе значення у бойових діях із РФ.

Кирило Буданов

Фото – mil.gov.ua

Начальник ГУР МОУ зазначив, що ЗС РФ значно переважають ЗСУ у живій силі, на що наша країна відповідає окупантам бойовими технологіями, інформує «НБН» з посиланням на американське видання The Philadelphia Inquirer.

За словами воєначальника, Сили оборони замінюють бійців на фронті, коли це можливо, новими типами БПЛА та засобами РЕБ. Генерал пояснив, що у бойових діях з РФ технології відіграватимуть важливу роль, щоб наша країна не вела війну до останнього українця.

Головний розвідник країни зізнався, що він є фанатом ведення війни проти російських загарбників за допомогою БПЛА далекого радіусу дії. Він зазначив, що застосування безпілотників на території РФ позбавляє главу Кремля Володимира Путіна можливості вдавати перед росіянами, що так звана «СВО» не торкається їх.

Використання БПЛА на даному етапі бойових дій для країни-агресора поки що не є критичним, проте жителі її європейської частини відчувають, що війна триває, що впливає на їхній моральний дух.

Раніше воєначальник розповів, що може зруйнувати ефект кремлівської пропаганди всередині держави-терориста.

Exit mobile version