Зеленський розповів, скільки НПЗ, нафтобаз і терміналів у РФ уразили українські дрони

Глава держави Володимир Зеленський назвав кількість уражених українськими дронами НПЗ, нафтобаз та терміналів на території країни-агресора. Також президент розповів про роль СБУ в ударах по таких об'єктах.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

У понеділок, 24 червня, гарант привітав воїнів Центру спеціальних операцій «А» СБУ із 30-річчям заснування ЦСО. За словами українського лідера, це незамінний і один із найкращих бойових підрозділів нашої країни, бойові результати якого позитивно вплинули на всі стратегічні битви під час війни з РФ, інформує «НБН».

Глава держави повідомив, що саме Центру спеціальних операцій «А» СБУ треба дякувати за скорочення економічного потенціалу держави-терориста за рахунок атак на нафтопереробні підприємства.

Зеленський заявив, що українські дрони уразили понад 30 НПЗ, нафтобаз та терміналів на території країни-агресора. Президент наголосив, що для безпілотників спецслужби відстань у 1500 км – вже не проблема.

Президент додав, що разом з успіхами ГУР МОУ та ЗСУ – це вагомі результати, які наближають нашу перемогу та забезпечують відчутну відповідальність РФ за її військові злочини.

Нагадаємо, начальник ГУР МОУ Кирило Буданов розповів, чим Сили оборони відповідають на значну перевагу армії Путіна у живій силі.

Exit mobile version