Хочуть показати картинку спокійного життя – влада розповіла, на яку небезпеку ворог наражає жителів Бердянська

Заступник голови Бердянської районної ради Віктор Дудукалов заявив, що російські загарбники наражають на небезпеку жителів міста, оскільки не використовують сигнали повітряної тривоги. Окупанти прагнуть створити картинку спокійного життя у населеному пункті.

Окупований Бердянськ

Фото – ria.ru

Дудукалов повідомив, що «влада» Бердянська наражає на небезпеку місцевих жителів, оскільки не використовує у тимчасово захопленому місті сигнали повітряної тривоги, інформує «НБН» з посиланням на «Апостроф».

За словами чиновника, російські окупанти не хочуть визнавати існування небезпеки. Крім того, неодноразово надходили повідомлення про те, що укриття, які «визволителі» намагалися облаштовувати в Бердянську в попередні два роки, не для всіх.

Заступник голови Бердянської районної ради звернув увагу на те, що в порту, де зосереджено багато загарбників, часто лунає сигнал повітряної тривоги, який по місту практично не чутно.

Як пояснив Дудукалов, росіяни прагнуть створити картинку спокійного життя у Бердянську, щоб відпочивальники з Донецької та Луганської областей не чули сигналів повітряної тривоги.

Як повідомлялося, полковник ЗСУ вказав на ознаки підготовки ЗС РФ у тимчасово захопленому Маріуполі до масштабного наступу.

Exit mobile version