В ОВА заявили, що ворог використовує Харків як плацдарм для випробувань модифікованих снарядів

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, коментуючи регулярні удари «другої армії світу» по місту, заявив, що російські загарбники використовують обласний центр як плацдарм для випробувань модифікованих снарядів.

Олег Синєгубов

Фото – pravda.com.ua

Керівник Харківської ОВА заявив, що ЗС РФ постійно випробовують модифіковані боєприпаси, обравши як плацдарм для відповідних тренувань обласний центр, інформує «НБН».

За словами чиновника, російські окупанти намагаються адаптуватися і весь свій мотлох, який вони забирають зі складів, використовувати проти мирних українців.

Начальник адміністрації нагадав, що у неділю, 23 червня, «друга армія світу» вдарила по території приватної школи КАБ-250 – ця авіаційна бомба була з крилами та GPS-модулем. Він додав, що бомба УМПБ 30-Д коштує близько 100 000 доларів.

Синєгубов пояснив, що росіянам все дорожче обходиться використання ракетних систем, наприклад, «Калібр», які коштують близько 10 мільйонів доларів. С-400 коштуватиме країні-агресорові близько 2 мільйонів доларів, а за одну ракету С-300 доведеться заплатити до 500 000 доларів.

Нагадаємо, у Силах оборони повідомили про ситуацію на Харківському напрямку, прокоментувавши тактику ворога.

Exit mobile version