У Буданова розповіли, із чим пов’язане зростання заявок окупантів у проєкті «Хочу жить» у червні

Речник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов повідомив, що цього місяця російські загарбники почали частіше здаватися в полон через державний проєкт «Хочу жить», пояснивши, з чим це пов'язано.

Андрій Юсов

Фото – PAP/UKRINFORM

Представник ГУР МОУ в ефірі національного телемарафону розповів, що у червні зросла кількість заявок російських «визволителів» в українському державному проєкті «Хочу жить», інформує «НБН».

За словами речника військової розвідки, окупантів, які хочуть здатися в полон, побільшало через активізацію бойових дій на півночі нашої країни, зокрема в Харківській області, які супроводжуються «м’ясними штурмами» путінських загарбницьких сил.

Юсов пояснив, що росіяни, які думали, що їх не відправлять на штурми чи розраховували, що їм вдасться відсидітися, тепер не хочуть помирати. Він зазначив, що деякі із солдатів «другої армії світу» дійсно не хочуть стати військовими злочинцями і намагаються зберегти своє життя.

Раніше представник ГУР МОУ висловився щодо стану захисників, яких Україна повернула із російського полону вчора, 25 червня.

Exit mobile version