В ОТУВ «Харків» прокоментували блокування загарбників на агрегатному заводі у Вовчанську

Речник оперативно-тактичного угруповання військ «Харків» Юрій Повх прокоментував ситуацію у Вовчанську, висловившись щодо блокування російських загарбників Силами оборони України на агрегатному заводі у місті.

Вовчанськ

Фото - скріншот із відео

Повх в ефірі «Радіо Свобода» повідомив, що з початку доби у районі Вовчанська на Харківщині армія Путіна здійснила дві атаки, захисники протистоять окупантам, інформує «НБН».

Речник ОТУВ «Харків» підтвердив, що на агрегатному заводі в місті залишаються російські «визволителі», не уточнюючи їх кількість. За його словами, цих загарбників заблоковано на підприємстві Силами оборони України. Інші сили РФ намагаються пробитися туди, проте ЗСУ відбивають усі атаки ворога.

Раніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляв, що у Вовчанську ситуація мінлива, там точаться вуличні бої. Чиновник також говорив про те, що на одному із промислових підприємств захисники заблокували кілька десятків путінських солдатів.

Як повідомлялося, Повх розповів про ситуацію на Харківському напрямі. Також представник ОТУВ висловився про тактику «другої армії світу» у цій зоні фронту.

Exit mobile version