Євлаш повідомив, що окупанти почали у великій кількості застосовувати розвідувальні БПЛА

Представник Повітряних сил України майор Ілля Євлаш повідомив, що російські «визволителі» почали у великій кількості застосовувати розвідувальні безпілотники. Окупанти за допомогою БПЛА шукають об'єкти на території нашої країни, зокрема енергетичної інфраструктури.

Окупант запускає БПЛА

Фото – ria.ru

Речник ПС ЗСУ в ефірі національного телемарафону розповів, що російські загарбники активізували застосування розвідувальних БПЛА для пошуку об’єктів на території нашої країни, інформує «НБН».

Майор уточнив, що окупанти використовують такі безпілотники у великій кількості для огляду територій. «Визволителі» намагаються дізнатися, де розташовані ті чи інші об’єкти, зокрема енергетичної інфраструктури. Далі армія Путіна націлить на них авіаційні чи балістичні ракети.

Євлаш додав, що за минулу добу на півдні та сході країни сили ППО «відмінусували» 6 безпілотників «другої армії світу», з них 2 ударні дрони «Ланцет» та розвідувальні БПЛА Орлан-10, Zala та SuperCam. Тип ще однієї знищеної ворожої «пташки» уточнюється.

Як повідомлялося, у Мінцифри підрахували кількість ліквідованих загарбників та ураженої техніки путінських військ українськими дронами за два тижні.

Exit mobile version