У СтратКомі ЗСУ повідомили, скільки ворожих літаків захисники уразили за півроку

В управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ повідомили про втрати авіації «другої армії світу» за останні півроку завдяки ефективній роботі Сил оборони України, показавши карту успіхів захисників зі знищення літаків ЗС РФ.

Винищувач Су-35 ЗС РФ

Фото – ria.ru

Пресслужба управління стратегічних комунікацій ЗСУ повідомила, що за півроку Сили оборони України «відмінусували» понад 30 одиниць авіації військ країни-агресора, інформує «НБН».

Зокрема, захисники за останні шість місяців уразили близько 13 надзвукових винищувачів-бомбардувальників Су-34, 9 штурмовиків Су-25, по 2 винищувачі-перехоплювачі МіГ-31 та літаки ДРЛО А-50, 1 літак комплексної розвідки Іл-22 М11 та 1 надзвуковий ракетоносець-бомбардувальник Ту-22М3, а також по одному винищувачу Су-35, Су-35С, Су-57.

Фото – t.me/AFUStratCom

У Страткомі ЗСУ зазначили, що українські бійці продовжують ефективно знищувати бойову авіацію армії Путіна, зокрема із застосуванням західної зброї та боєприпасів.

Нагадаємо, у Мінцифри повідомили, скільки окупантів та ворожої техніки уразили Сили оборони за допомогою дронів за останні два тижні.

Exit mobile version