У Тамбовській області БПЛА вдарили по нафтобазі, губернатор визнав приліт по підприємству

Сьогодні вранці, 28 червня, у Тамбовській області країни-агресора БПЛА атакували нафтобазу. Глава регіону Максим Єгоров визнав удар по території підприємства, заявивши про пожежу внаслідок прильоту.

Пожежа на нафтобазі у РФ

Фото – t.me/s/bazabazon

Губернатор у своєму Telegram-каналі заявив про удар безпілотників по Тамбовській області. За його словами, в Мічурінському районі нафтобаза зазнала дронової атаки близько 04:35. БПЛА детонував на території підприємства, у результаті спалахнула пожежа, інформує «НБН».

Путінський чиновник уточнив, що силам МНС РФ, 11 пожежним розрахункам та пожежній охороні об’єкта вдалося локалізувати займання. Губернатор стверджує, що загиблих та постраждалих внаслідок дронового удару немає.

Він зазначив, що нафтобаза розташована за 3 км від найближчого населеного пункту, у разі потреби місцевих жителів евакуюють.

Нагадаємо, 27 червня БПЛА атакували Редкінський дослідний завод у Тверській області. За даними ЗМІ, дрони за ніч двічі завдавали удару по території об’єкта. Внаслідок обстрілу на підприємстві ВПК РФ спалахнула пожежа, а також зафіксовані пошкодження.

Exit mobile version