Сирський пояснив, чому дрони є одним із пріоритетів для Сил оборони

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський пояснив, чому дрони є одним із пріоритетів для Сил оборони України. Генерал-полковник розповів про ефективність бойової роботи захисників із використанням ударних безпілотників.

Олександр Сирський

Фото – facebook.com/UkrainianLandForces

Воєначальник на своїй Facebook-сторінці повідомив, що він провів робочу зустріч із командирами, за його словами, найуспішніших бойових підрозділів БПЛА із застосування на фронті всіх видів безпілотних систем, інформує «НБН».

За словами генерала, у реаліях сучасної війни кількість уражень дронами виходить на один рівень із артилерією. Тому безпілотники є одним із пріоритетів Сил оборони України.

Головком ЗСУ наголосив, що завдання нашої армії – технологічно бути на крок попереду російських загарбників як в ураженні БПЛА, так і у захисті від безпілотників. При цьому Сирський зазначив, що найважливіше завдання інновацій – збереження життя захисників.

Як повідомлялося, глава Мінцифри Михайло Федоров назвав кількість ліквідованих окупантів та знищеної техніки ворога дронами ЗСУ за два тижні.

Exit mobile version