У Буданова відповіли, чи планують окупанти великий наступ на півдні України

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов відповів, чи планує «друга армія світу» наступ на півдні країни. Також він розповів, на якому напрямку російські окупанти концентрують сили.

Андрій Юсов

Фото – armyinform.com.ua

Представник ГУР МОУ в ефірі національного телемарафону заявив, що війська країни-агресора поки що не планують великий наступ на півдні України, інформує «НБН».

За його словами, про це свідчить те, що в угрупованні ЗС РФ немає глобальних змін. Армія Путіна зазнає великих втрат живої сили, тому командуванню російських загарбників доводиться проводити ротацію.

Речник української військової розвідки зазначив, що в той же час по всій лінії фронту відбувається зіткнення, і підрозділи Російської Федерації роблять окремі спроби наступу.

Юсов уточнив, що окупанти концентрують сили на Східному напрямі – саме там ідуть найзапекліші бої. Вся інша активність «визволителів» зводиться до обманних маневрів і дій.

Зазначимо, що заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін вважає, що армія Росії має ресурси, щоб розпочати наступ ще на одному напрямку, наприклад, на півдні.

Exit mobile version