У МВС розкрили, хто міг стати наступною жертвою стрілка після вбивства Фаріон

Глава Міністерства внутрішніх справ України Ігор Клименко розкрив нові деталі справи про вбивство колишнього депутата Верховної Ради, мовознавиці Ірини Фаріон. Він повідомив, хто міг стати наступною жертвою стрілка.

Ірина Фаріон

Фото – gordonua.com

У п’ятницю, 26 липня, глава МВС під час брифінгу, присвяченого розслідуванню справи про вбивство Ірини Фаріон, розповів, що стрілок мав пошукову табличку, інформує «НБН».

За його словами, підозрюваний вибрав своєю першою жертвою саме мовознавицю, оскільки вона була найбільш беззахисною. Наступним, на кого дивився стрілок, був народний депутат із Дніпра Максим Бужанський.

Міністр зазначив, що підозрюваний міг готувати ще якийсь злочин, оскільки він шукав інформацію про деяких політиків та засідання обласних рад.

Нагадаємо, 25 липня глава держави Володимир Зеленський повідомив, що правоохоронці у Дніпрі затримали підозрюваного у вбивстві Фаріон, зазначивши, що над цією операцією працювали спеціалісти спецслужб та Нацполіції. Клименко показав фотографію арешту та повідомив подробиці підготовки злочинцем нападу на мовознавицю у Львові.

Exit mobile version