Авіація окупантів знову «загубила» у Калмикії ракету Х-101 – росЗМІ

Російські ЗМІ повідомляють, що авіація «другої армії світу» знову «загубила» крилату ракету Х-101 на території Республіки Калмикія країни-агресора. Раніше такий самий снаряд літак окупантів впустив у регіоні минулого року.

Запуск російської крилатої ракети Х-101

Фото – ria.ru

Російський Telegram-канал ASTRA, посилаючись на джерела, пише, що в Республіці Калмикія в степу за кілька кілометрів від селища Первомайський приземлилася крилата ракета Х-101 путінських окупаційних військ.

Про це свідчать знайдені там фрагменти снаряда з бойовою частиною, інформує «НБН».

На початку місяця в регіоні поблизу села Солоне також у степу впала ракета ЗС РФ, яка вибухнула. Як повідомило джерело, поліція встановила, що це був «Калібр». На місці приземлення снаряда, який, ймовірно, був несправним, залишилася двометрова вирва, навколо якої були розкидані уламки. Інцидент не супроводжувався руйнуваннями чи постраждалими.

Telegram-канал нагадав, що раніше авіація армії Путіна «загубила» в республіці ракету Х-101 у перший день лютого минулого року.

Зазначимо, що літаки загарбників регулярно скидають авіаційні бомби на Бєлгородську область. ЗМІ дізналися, чому такі ворожі снаряди не долітають до України.

Exit mobile version