Андрющенко розповів про «бавовну» поблизу бази окупантів у Маріуполі

Радник міського голови Петро Андрющенко повідомив, що напередодні у тимчасово захопленому Маріуполі неподалік бази російських окупантів пролунали вибухи. Чиновник вважає, що новини про результати «бавовни» мають бути гарними.

Окупований Маріуполь

Фото – tass.ru

Радник маріупольського мера розповів «24 каналу», що напередодні у тимчасово окупованому місті пролунала серія вибухів – «хлопки» зафіксовані поблизу військової бази «другої армії світу», інформує «НБН».

Чиновник уточнив, що «бавовна» відвідала Мангуський район, де розташовані великі бази загарбників та полігон. Місцеві жителі повідомляють, що чули щонайменше чотири «хлопки».

За словами Андрющенка, жодної великої пожежі не фіксувалося, проте, як заявляють джерела, приліт по об’єкту армії Путіна все ж таки був. Наразі встановлюється точна інформація щодо результатів влучання, радник міського голови вважає, що можна очікувати на гарні новини.

Нагадаємо, 4 серпня в Маріуполі сталася масштабна пожежа на військовій базі, яку «визволителі» облаштували на території Хладокомбінату. Андрющенко повідомив попередні дані щодо втрат ворога.

Exit mobile version