Зеленський відреагував на артилерійський удар по супермаркету та пошті у Костянтинівці (ФОТО)

У п'ятницю, 9 серпня, російські загарбники зі ствольної артилерії вдарили по супермаркету та пошті у Костянтинівці Донецької області, є загиблі та поранені. Глава держави Володимир Зеленський відреагував на черговий військовий злочин РФ.

Артилерійський удар по Костянтинівці

Фото – t.me/VadymFilashkin

Начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив, що армія Путіна обстріляла Костянтинівку зі ствольної артилерії, було завдано ударів по супермаркету та відділенню пошти. За його словами, ЗС РФ здійснила чергову цілеспрямовану атаку на скупчення людей, пише «НБН».

На терор окупантів у Костянтинівці відреагував глава держави. Зеленський у своєму Telegram-каналі розповів, що внаслідок удару по місту є загиблі та постраждалі, люди залишаються під завалами. Президент запевнив, що РФ відповідатиме за свої злочини.

Фото – t.me/VadymFilashkin
Фото – t.me/VadymFilashkin

Згідно із заявою міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, станом на 13:50 відомо про 10 загиблих та 35 поранених внаслідок обстрілу Костянтинівки.

Нагадаємо, 6 серпня війська РФ вдарили ракетою «Іскандер» по центру Харкова. В ОВА розповіли про наслідки атаки окупантів на місто.

Exit mobile version