У Defense Express розкрили мету провокації окупантів на Запорізькій АЕС

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець прокоментував провокацію російських загарбників на Запорізькій АЕС 11 серпня, розкривши мету таких дій ворога.

Окупована ЗАЕС

Фото – t.me/s/energoatom_ua

Експерт в ефірі телеканалу «Еспресо» звернув увагу на те, що пожежа на Запорізькій АЕС сталася на градирні на відстані 1 км від атомних блоків. На цьому й інших таких об’єктах на станції загарбники зберігають боєприпаси та техніку, інформує «НБН».

За його словами, країна-агресор навмисно створює напругу навколо ЗАЕС, щоб звинуватити Україну в обстрілах. У аналітика склалося враження, що провокація «визволителів» пов’язана і з Курською атомною електростанцією.

Згурець припускає, що ворог розкручує тему АЕС, щоб потім змістити акценти на те, що просування українських сил у прикордонному регіоні країни-агресора нібито загрожує Курській атомній електростанції.

Як повідомлялося, журналісти опублікували супутникові фотографії газовимірювальної станції «Суджа» в Курській області, які зафіксували руйнування на об’єкті.

Exit mobile version