РФ відібрала в українців в окупації всю гуманітарну допомогу для жителів Курської області – ЦНС

Центр національного спротиву повідомляє, що РФ залишила жителів тимчасово захоплених регіонів України без гуманітарної допомоги. Відповідні вантажі з окупованих територій росіяни перенаправляють до Курської області.

Гуманітарна допомога РФ

Фото – rbc.ru

У ЦНС заявили, що РФ почала перенаправляти всю гуманітарну допомогу з тимчасово захоплених українських територій до російського прикордонного регіону, інформує «НБН».

Всім відомо, що «гуманітарка» на ТОТ – інструмент росіян для шантажу та підкупу лояльності місцевих жителів. У Москві чудово розуміють, що тимчасово захоплені українські регіони – це не територія країни-агресора, тож потреби етнічних росіян у Кремля у пріоритеті.

З огляду на ситуацію в Курській області РФ перенаправила всі вантажі з гуманітарною допомогою до російського прикордонного регіону. Рішення Москви окупанти подають як ініціативу населення тимчасово окупованих територій України.

Нагадаємо, країна-агресор поскаржилася в ООН на «удари ЗСУ» по жителях Курської області. В організації відреагували на заяви Москви.

Exit mobile version