Вночі під час атаки на Україну поблизу Севастополя зник винищувач Су-30 – ЗМІ

ЗМІ повідомляють, що в ніч на середу, 11 вересня, зник винищувач Су-30СМ «другої армії світу» поблизу тимчасово захопленого Севастополя. У цей момент російська авіація здійснювала пуски ракет по Україні.

Винищувач Су-30СМ ЗС РФ

Фото – topwar.ru

Telegram-канал «Крымский ветер», посилаючись на джерело у Силах оборони України, заявив, що вночі поблизу Севастополя зник ворожий Су-30СМ. Разом із Су-35 винищувач випускав ракети Х-31П по Україні, інформує «НБН».

Повідомляється, що Су-30СМ стріляв по вишках у морі, випустивши 4 із 6 доступних ракет. Після цього борт зник з екрану радарів і не повернувся на аеродром у Кримську Краснодарського краю РФ, де базувався.

Росіяни почали проводити пошукову операцію в Чорному морі, задіявши гелікоптери Ка-27 та Мі-8, які підняли з аеродрому «Кача», розташованого на околиці тимчасово захопленого Севастополя.

Моніторингова група Telegram-каналу розповіла, що у вказаному на карті місці ворог виявив масляну пляму діаметром близько 3 кілометрів та уламки літака, зокрема крило. Проте росіяни так нічого й не змогли підняти.

Фото – t.me/Crimeanwind

Раніше росЗМІ повідомили, що на аеродромі в Ноябрьську двоє школярів за винагороду спалили гелікоптер Мі-8. Від борту залишився лише хвіст, у Мережі показали відповідні фотографії.

Exit mobile version