У Повітряних силах відзвітували про роботу ППО під час нічної масованої атаки окупантів на Україну

У ніч на четвер, 12 вересня, «друга армія світу» здійснила масовану атаку на Україну, застосувавши для завдання ударів ракети і дрони-камікадзе «Шахед». У Повітряних силах ЗСУ відзвітували про роботу ППО.

ППО України

Фото – facebook.com/kommander.nord

У Повітряних силах України повідомили, що вночі російські загарбники випустили по Чернігівщині 2 балістичні ракети «Іскандер-М» із Курської області, 1 авіаційну ракету Х-59/69 із Брянської області, 2 крилаті ракети Х-22/32 із надзвукових бомбардувальників Ту- 22М3 над Чорним морем, інформує «НБН».

Також армія Путіна атакувала нашу країну дронами-камікадзе «Шахед», випустивши 64 ударні безпілотники із Курська, Єйська, а також мису Чауда в тимчасово захопленому Криму.

Сили ППО знищили 44 БПЛА, 3 «Шахеди» повернулися назад на територію держави-терориста, 4 безпілотники локаційно втрачені в Україні.

У ПС ЗСУ уточнили, що станом на 09:00 у повітряному просторі нашої країни залишалися 4 дрони, по яких бійці вели бойову роботу.

Зазначимо, що вночі ЗС РФ здійснили наймасовішу атаку на Конотоп Сумської області за весь період повномасштабного вторгнення, вдаривши по місту «Шахедами». Мер повідомив про наслідки обстрілу.

Exit mobile version