Глава ЦПД розповів, як роспропаганда використовуватиме можливий замах на Трампа проти України

У неділю, 15 вересня, біля гольф-клубу колишнього президента США Дональда Трампа сталася стрілянина. Глава Центру протидії дезінформації РНБО, лейтенант Андрій Коваленко розповів, як пропаганда РФ використовуватиме можливий замах на республіканця проти України.

Дональд Трамп

Фото – Mary Altaffer / Associated Press

Глава ЦПД у своєму Telegram-каналі розповів, що після можливого замаху на кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа у Флориді 15 вересня журналісти звернули увагу на те, що підозрюваний підтримував Україну.

За словами Коваленка, ЗМІ пов’язують затриманого з організацією, яка займалася постачанням зброї до нашої країни та Тайваню, інформує «НБН».

Лейтенант звернув увагу на те, що відповідний інцидент вже стає темою для пропаганди РФ. Керівник ЦПД не сумнівається, що рупори Кремля запустять низку конспірологічних теорій про «український слід» у можливому замаху на колишнього главу Білого дому. Звичайно, всі заяви росіян будуть дезінформацією в інформаційному протистоянні з нашою країною.

Нагадаємо, кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс відреагувала на повідомлення щодо можливого замаху на її опонента.

Exit mobile version