Гарріс відреагувала на повідомлення про можливий замах на Трампа

Віце-президент США Камала Гарріс відреагувала на повідомлення про можливий замах на колишнього главу Білого дому Дональда Трампа біля його гольф-клубу у Флориді, виступивши із засудженням політичного насильства.

Камала Гарріс

Фото – Reuters / Vincent Alban

У неділю, 15 вересня, біля гольф-клубу Трампа сталася стрілянина, поліція затримала підозрюваного. Кандидат у президенти США від демократів відреагувала повідомлення про можливий замах на свого опонента, повідомляє «НБН» із посиланням на CNN.

Політик розповіла, що вона глибоко стривожена через інцидент у Флориді. Віце-президент Штатів зазначила, що поки збираються факти про можливий замах, вона зрозуміло заявляє, що політичне насильство є неприпустимим. Гарріс наголосила, що потрібно працювати над тим, щоб цей злочин не спровокував подальшого насильства.

Соратниця Байдена подякувала Секретній службі та правоохоронним органам Штатів за їхню роботу, додавши, що колишній американський лідер перебуває в безпеці.

Нагадаємо, що Секретна служба затримала підозрюваного у можливому замаху на колишнього главу Білого дому – Райана Рута. Журналісти з’ясували, що 58-річний американець підтримував Україну та закликав знищити Кремль.

Exit mobile version